Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat la Parlament, ca parlamentarii Uniunii Salvati Romania nu exclud posibilitatea sa se alature demersului PNL de a ataca la Curtea Constitutionala legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare, in conditiile in care este “abuziva”.

“Practica este ca Guvernul sa solicite pe perioada de vacanta parlamentara legi precise pe care vrea sa le legifereze prin ordonante. Ceea ce ni se propune azi pentru o vacanta parlamentara foarte scurta sunt niste domenii in care Guvernul poate sa dea orice fel de lege. Pe tipul asta de abordare, noi vom vota impotriva. Daca este sau nu constitutionala, o sa ma consult cu colegii mei”, a afirmat Nicusor Dan, referitor la proiectul de lege care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare, conform News.ro.

Chestionat daca nu exclude sa se alature demersului PNL de a contesta aceasta lege la CCR, deputatul USR a spus: “Nu excludem. Oricum este abuziv. Chiar ieri, de la tribuna Parlamentului, multa lume, inclusiv domnul Tariceanu si Dragnea au vorbit de reabilitarea Parlamentului si de limitarea Guvernului in a legifera prin ordonante si acum vedem ca ni se propune sa dam un cec in alb Guvernului”.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri