Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului vor fi convocate vineri dupa-amiaza, pe ordinea de zi urmand sa figureze distribuirea comisiilor de specialitate a proiectului de buget pe 2017 si, cel mai probabil, scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis pe tema referendumului, au declarat joi, pentru News.ro, surse parlamentare.

Potrivit surselor citate, Birourile permanente reunite ale Parlamentului vor fi convocate pentru vineri dupa-amiaza, imediat dupa adoptarea in Guvern a proiectului de buget pe 2017, pentru a se discuta despre distribuirea acestuia catre comisii pentru avizare si dezbatere pe fond, conform News.ro.

Sursele News.ro au mai afirmat ca pe ordinea de zi a sedintei Birourilor permanente reunite ar putea figura si scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis privind referedumul pe justitie, o decizie in acest sens urmand a fi luata in cursul zilei de joi. Presedintele Klaus Iohannis a declansat, luni, procedura pentru organizarea referendumului privind justitia si a transmis Parlamentului o scrisoare pe aceasta tema.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
UPDATE Guvernul a aprobat vineri proiectul de buget pe 2019