PNL si USR au anuntat miercuri ca au strans semnaturile necesare pentru depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, document pe care il vor depune la ora 16.00 la Birourile Permanente ale celor doua Camere, demersului fiind asteptati sa i se alature si parlamentarii PMP.

”Am finalizat textul motiunii si strangerea de semnaturi. Astazi vom depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD-ALDE, impotriva acestui abuz institutional si impotriva legiferarii hotiei. Consideram ca acest Guvern a facut de ras Romania si trebuie sa plece. Este unica solutie onesta: demisia Guvernului si alegeri anticipate”, a declarat presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul unei intalniri cu liderul USR, Nicusor Dan pe tema motiunii de cenzura, conform News.ro.

”Au fost doua texte care, in esenta, spuneau acelasi lucru. Le-am pus cap la cap, a reiesit un singur text. Momentul este extrem de grav si necesita din partea opozitiei instrumentul cel mai puternic care este motiunea de cenzura. Pana in momentul de fata sunt aproape 90 de semnaturi de la PNL si peste 30 de la USR, suficiente pentru a fi depusa. Ii asteptam si pe colegii de la PMP”, a spus la randul sau si Nicusor Dan.

Sursa foto: Shutterstock/Andrey_Popov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri