Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca „nu are de ce sa fie un conflict” intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in continuare de „sustinerea sa totala”.

„Am venit separat pentru ca eu am venit de la mine, de la birou, si dumnealui a venit de la Guvern”, a explicat Liviu Dragnea, intrebat de ce nu a venit impreuna cu premierul Sorin Grindeanu la sedinta grupurilor reunite. Chestionat daca exista un conflict intre el si Sorin Grindeanu, liderul PSD a raspuns negativ: ”Nu, nu are de ce sa fie. Am spus si astazi la grup, am spus si aseara, are sustinerea mea totala premierul Grindeanu si actualul Guvern”, conform News.ro.

Dragnea a tinut sa precizeze ca nu el a anuntat abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale, el doar prezentand cateva propuneri pentru detensionarea situatiei. „Eu nu am anuntat abrogarea Ordonantei, stiu exact ce-am spus, am spus ca voi face cateva propuneri de detensionare printre care poate fi chiar eventuala abrogare a ordonantei, dar ca decizia finala va fi luata de Guvern”, a subliniat Liviu Dragnea.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri