Deputatul PSD Victor Ponta a precizat marti, intr-o postare pe Facebook, ca nu i-a propus nimeni sa fie ministru al Justitiei si nu isi doreste „absolut deloc” aceasta functie, afirmand ironic ca ultima data cand a ocupat interimar acest post a facut „numai greseli”.

„Am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele «din piata» / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez: nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli)!”, a scris Victor Ponta, conform News.ro.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, intrebata despre informatiile potrivit carora premierul Sorin Grindeanu s-ar fi intalnit cu fostul premier Victor Ponta, ca nu vede care este problema, iar intrebata daca Ponta ar putea face parte din Guvern, ea a raspuns ca este posibil.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni, la Parlament, referitor la situatia de la Ministerul Justitiei, ca, „fara indoiala” coalitia PSD-ALDE nu va astepta 45 de zile pentru desemnarea unui nou ministru, deoarece este si interesul premierului Sorin Grindeanu de a avea un minister care sa fie capabil 100% „sa se dedice rolului si atributiilor” pe care le are. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din functia de ministru al Justitiei a lui Florin Iordache si pentru numirea Anei Birchall ca ministru interimar la Justitie.

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat vineri, la intrarea in sediul MJ, ca luni vrea sa aiba o prima intalnire cu Consiliul Superior al Magistraturii, DNA, DIICOT si cu toti cei care au un cuvant de spus in domeniul justitiei, pentru a gasi cele mai bine solutii pentru intarirea luptei impotriva coruptie, dar si pentru apararea drepturilor fundamentale ale omului. Birchall a spus ca nu are o agenda ascunsa la Ministerul Justitiei si este deschisa la orice solutie in domeniul justitiei, precizand ca solutia finala trebuie sa vina din Parlament.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri