14 Martie 2017

Liviu Dragnea vrea ca Legea preventiei sa fie aplicata si pentru administratia locala



Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Adunarea generala a primarilor de municipii, ca i-a cerut premierului Sorin Grindeanu ca in legea preventiei sa fie introdus si un capitol pentru administratia locala, astfel incat institutiile de control care constata disfunctionalitati sa nu aplice sanctiuni, ci sa prezinte un plan de conformare de care alesii locali trebuie sa tina cont.

„In ce priveste preventia, am vorbit mult de Legea preventiei. Rog Guvernul, premierul, legea este aproape de final, sa introduca si un capitol pentru administratia locala. Cat e cerut acest lucru, ca la un om de afaceri institutiile de control vina, sa constate, fara sa aplice masura punitiva, de ce nu se poate face acelasi lucru si pentru administratia locala?”, a afirmat presedintele PSD, conform News.ro.

Liviu Dragnea a explicat ca „institutiile de control ar trebui sa constate disfunctionalitatea, sa prezinte un plan de conformare si in acea perioada primarul, presedintele de CJ sa se conformeze”.



Citeste si