Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca "se gandeste serios daca legea gratierii mai e oportuna", precizand ca acest proiect a plecat de la problemele din penitenciare si a ajuns la alte probleme ale justitiei.

"Prioritatea noastra o reprezinta programul de guvernare, nu gratierea faptelor de coruptie. Nu puteam lasa ca astfel de gesturi sa nu fie asumate. Membrii din Comisia Juridica nu au avut mandat de la partid sa sustina gratierea faptelor de coruptie. Am ascultat ce au spus colegii, le-am spus si punctul meu de vedere: sa ne gandim daca aceasta lege a gratieirii mai e oportuna. S-a plecat de la conditiile din penitenciare si s-a ajuns la probleme care privesc justitia", a declarat Liviu Dragnea, potrivit digi24.ro.

Liderul PSD a spus ca face ”un ultim apel” la Guvern si la Ministerul Justitiei sa prezinte ”in termen rezonabil” daca Legea gratierii si alte proiecte legislative pe care le-au anuntat ca intentie pot rezolva problemele din penitenciare.

Ma intereseaza mai putin cum va iesi legea de la Senat pentru ca, atunci cand ajunge la Camera Deputatilor, eu personal nu ii voi da drumul pana nu am garantii ca face parte dintr-un pachet care rezolva problema

Liviu Dragnea

Liderul PSD a mentionat ca in acest context au aparut divergente intre conducerea partidului si Serban Nicolae, care, prin urmare, a fost inlocuit cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri