Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sorin Grindeanu va fi dezbatuta si votata in plenul reunit al Parlamentului, miercuri, de la ora 11.00, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in plenul reunit de duminica.

Dragnea a facut acest anunt inainte de a declara inchisa sedinta plenului reunit in care a fost citita motiunea de cenzura, potrivit News.ro. Plenul reunit de duminica a durat aproximativ un sfert de ora si la sedinta au participat doar 216 parlamentari, de la PSD si ALDE. Motiunea de cenzura a fost citita de Mihai Fifor.

Premierul Sorin Grindeanu nu a fost prezent la sedinta plenului. Motiunea de cenzura este semnata de 222 parlamentari PSD si ALDE. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu este semnata de 222 parlamentari de la PSD si ALDE.

De la PSD, deputatii Victor Ponta si Alin Vacaru au refuzat sa semneze. De asemenea, 11 deputati PSD nu au fost prezenti duminica si ar urma sa semneze luni. De la ALDE, lipsesc trei semnaturi. Pentru ca motiunea sa treaca, este nevoie ca, miercuri, cand va fi votul, 233 de parlamentari sa voteze in favoarea acesteia.

Citeste si:
Consultari la Cotroceni: Iohannis si partidele aleg candidatul...
LIVE TEXT Iohannis se...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Firea: Poluare extremă în Bucureşti! Mai avem Garda de Mediu?
Setari Cookie-uri