Consilierul premierului, Eugen Teodorovici, considera ca in cafenele sau in cluburi de noapte, patronul ar trebui sa poata decide singur daca permite fumatul. O modificare in acest sens poate fi facuta de catre Parlament.

"Nu cred ca la nivel de Guvern se va propune o astfel de modificare, tot la Parlament o discutie cu cei interesati. Sunt cativa colegi parlamentari din mai multe partide care au aceeasi abordare, se poate gasi o formula de mijloc", a declarat Eugen Teodorovici la Digi 24, scrie News.ro.

El a apreciat ca in cluburi sau cafenele, unde nu sunt copii, fumatul ar putea fi permis.

"Putem spune: unde e doar cafenea, nu se duc copii, sau cluburi de noapte, unde se poate decide sa fumeze, atunci patronul va decide singur daca va fi si un spatiu pentru nefumatori. Dar nu interzici, omul ala unde fumeaza", a declarat el.

Fumatul a fost interzis prin lege in spatii publice inchise, din 17 martie 2016. Legea actuala prevede o amenda de la 100 de lei la 500 de lei pentru persoanele care fumeaza in spatiile in care fumatul este interzis.

Sursa foto: Pisit Koolplukpol / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri