Premierul Mihai Tudose l-a demis pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din functia de consilier onorofic, au declarat, pentru News.ro, surse oficiale. Demiterea vine la o zi dupa ce Teodorovici a facut declaratii pe tema posibilei impozitari a Bisericii si a criticat anumite masuri guvernamentale.

Potrivit surselor citate, lui Teodorovici i s-a imputat faptul ca nu a comunicat cu echipa premierului, luand decizii singur si facand declaratii in nume propriu.

"Premierul a spus ca din acest moment exista un principiu pe care nimeni din apropierea sa nu il mai incalca: disciplina in comunicare", mentioneaza sursele citate.

Tudosel s-a aratat deranjat de faptul ca a aflat declaratiile consilierului sau onorific din presa. "Nu accept sa aflu ce declara un consilier din presa", ar fi spus Tudose.

Teodorovici a fost numit consilier pe 4 iulie, in urma cu 10 zile. El a afirmat, sambata, ca va ocupa functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose doar atat timp cat propunerile pe care le va face in diferite sectoare ale economiei vor fi luate in considerare si nu vor exista "fantezii” sau "topaieli” fiscale. El sustine ca a acceptat acest post in pofida faptului ca numele sau a fost vehiculat si "asteptat de foarte multi pentru functii cheie in Guvern" si a modului in care a fost tratat de conducerea PSD.

Senatorul PSD a criticat, joi, la o emisiune TV, finantarea unui stadion din Teleorman, cu 12 milioane euro, asa cum a decis Ministerul Dezvoltarii. El a vorbit si despre posibilitatea impozitarii Bisericii, idee pentru care a fost criticat vineri de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Eugen-Orlando Teodorovici a fost ministru in doua guverne ale lui Victor Ponta: ministru al Fondurilor Europene (decembrie 2012-martie 2015) si ministru de Finante (martie 2015-noiembrie 2015).

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri