Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-o interventie telefonica la RTV, ca a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii si ca a propus ca interimatul la MApN sa fie asigurat de catre vicepremierul Marcel Ciolacu, urmand sa aiba loc consultari in PSD si in coalitie pentru nominalizarea pentru postul de ministru al Apararii. Seful Executivului a subliniat ca ”sunt bani pentru salarii”, dar ”cineva” din MApN ”a avut imaginatie”.

La remarca moderatorului ca Adrian Tutuianu nu era vesel, premierul a replicat: ”Evident ca nu poate sa fie vesel, dar nici noi”, conform News.ro.

Premierul a subliniat ca ”nu este o criza”, iar ”in cateva ore o sa fie al ministru”, respectiv Marcel Ciolacu pentru asigurarea interimatului.

In privinta nominalizarii pentru functia de ministru al Apararii, Mihai Tudose a declarat: ”Intai ne consultam in partid, stabilim o propunere. E decizie politica, ne intalnim in partid, in alianta si apoi vom face o propunere”.

Seful Executivului a subliniat ca ”sunt bani pentru salarii”.

”Cineva de acolo (MApN - n.r.) a avut imaginatie”, a sustinut Tudose, spunand ca Tutuianu a demisionat pentru ca ”era la el in curte”.

Intrebat cand va fi un nou ministru al Apararii, premierul a raspuns: ”Ministru al Apararii cu juramant la Palatul Cotroceni, in maximum 45 de zile. Poate intr-o saptamana”.

”Sunt bani in toate ministerele, vom avea rectificare pozitiva intr-o saptamana”, a mai declarat premierul.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri