Dupa ce anul trecut spunea ca Guvernarea Ciolos este "rea" pentru Romania, astazi Victor Ponta sustine ca Guvernarea Dragnea este chiar mai rea. "Faimosul program de Guvernare Dragnea - Valcov se dovedeste cea mai mare pacaleala si dezamagire", a scris Ponta, pe Facebook.

"Anul trecut pe vremea aceasta spuneam cat de rea este Guvernarea "Ciolos" si ceream sprijinul oamenilor sa schimbam lucrurile in bine. Azi, Guvernarea "Dragnea" ne arata ca din pacate se poate si mai rau! Iar faimosul "Program de Guvernare Dragnea - Valcov" se dovedeste cea mai mare pacaleala si dezamagire", a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

Acesta sustine ca deja incep sa se vada efectele deciziilor luate de Guvernul PSD.

"Cresterea pretului la gaze + la energie electrica + la creditele in lei = totul cu efect direct in buzunarul fiecarui roman. In loc sa aplici "Codul Fiscal" din 2015 si sa asiguri stabilitatea si predictibilitatea mediului de afaceri in fiecare zi apare alta prostie : taxa pe gospodarie, TVA splitat, accizele la carburnatu, cresterea contributiilor la contracte part time, trecerea tuturor contributiilor la angajat, jefuirea companiilor cu capital de stat, blocarea tuturor investitiilor publice - efectele incep sa se vada!", a mai scris Ponta.

Fostul premier regreta ca toti cei care au asigurat "o guvernare economica si sociala eficienta intre 2012 si 2015 au fost indepartati doar pentru ca nu ii vrea "Daddy" ".

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri