Saptamana aceasta se vor vota in Primaria Bucuresti noi rectificari bugetare, a doua astfel de initiativa din ultimele saptamani. Din pacate, Gabriela Firea, primar general, nu este dispusa sa investeasca in bunastarea cetatenilor, preferand, in continuare, sa ia bani de la investitii de interes public si sa ofere bisericii si…statuilor.

Astfel, Gabriela Firea propune sa taie circa 70 de milioane de lei din investitiile de la RADET, dand in schimb aproape 9 milioane de lei pentru constructia de statui. Aici, propunerile integrale ale Primariei Bucuresti.

Gabriela Firea ia de asemenea sume mari de bani de la modernizarea retelelor termice primare, eliminand si eficientizarea alimentarii cu energie termica a anumitor consumatori din Bucurestii Noi. Modernizarea Centralei Termice Victoriei este, de asemenea, afectata negativ de rectificarea bugetara.



Tot primarul Bucurestiului renunta complet la modernizarea a 11 centrale termice, reducand bugetul cu 48,8 milioane de lei, si ramanand pentru acest scop doar...350 de lei.

In schimb bucurestenii vor avea statui cu Martin Luther si Jean Calvin, printre alte personalitati. De asemenea, primarita vrea si statui cu Stefan cel Mare, un monument de for public cu I.L. Caragiale.

Dramaturgul roman ar avea surse nenumarate de inspiratie pentru operele sale, daca ar trai in prezent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri