Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la congresul Tineretului Social Democrat care se desfasoara la Bucuresti, ca partidul pe care il conduce nu va da inapoi in fata celor care se tem de schimbare si incearca sa 'saboteze' reformele.

Liviu Dragnea a mentionat, printre altele, ca PSD se lupta astazi cu 'mize grele', cum ar fi reforma fiscala, reforma din justitie, cresterea veniturilor romanilor, relansarea economiei si aducerea la zi a infrastructurii , iar, din pacate, adversarii politici, dar si alti adversari 'implicati ilegal in lupta pentru putere', incearca, cu orice pret, sa puna piedici eforturilor guvernantilor, potrivit Agerpres.

'PSD nu va da inapoi. Cand vrei sa smulgi societatea din stagnare trebuie sa iti asumi un anumit tip de actiune si sa o duci pana la capat, indiferent de piedici si de adversari (...) Cu siguranta stiti si vedeti ca multi nu vor schimbare si vor incerca sa ne opreasca. Sistemul insusi, despre care se vorbeste generic, manifesta totdeauna, oriunde, o rezistenta la schimbare. Sunt unii care se simt amenintati de aceste schimbari (...) si vor incerca sa te loveasca, sa ne loveasca. Sunt multi care au de pierdut in urma schimbarilor pe care am inceput sa le facem, dar sa nu uitati ca cei mai multi, zdrobitor de multi au de castigat', a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus ca nu va accepta sa fie complice cu cei care se opun reformelor, indiferent de obstacolele care i se pun in fata. Dragnea a afirmat ca nu vrea sa fie complice cu cei care vor "sa tina Romania pe loc", cu cei care timp de 12 ani au construit "cu migala" un sistem 'corupt si nenorocit' care 'sugruma drepturi si libertati', care vor sa se substituie democratiei si votului a milioane de romani pentru a controla tara, care vor sa fie mai presus de lege si nu doresc ca Romania sa devina cu adevarat un stat de drept, cu cetateni liberi, ale caror drepturi fundamentale sa fie respectate.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri