In ciuda tuturor semnalelor de alarma transmise atat de partenerii Romaniei (NATO, UE), dar si de doua treimi dintre magistrati, ONG-uri, societatea civila, “consultarile” pe marginea modificarii legilor justitiei merg in continuare – astazi, un nou record negativ. Unele articole nici nu mai sunt citite, sunt votate “la foc continuu”.

Astfel, de exemplu la articolul 70, amendamentele sunt adoptate pe repede inainte, fara a fi macar citite in intregime, transmite USR, partid de opozitie. “Dorim sa fie facuta o scurta prezentare a amendamentelor”, a spus deputatul USR Stelian Ion. “Se merge prea repede, eu vreau sa stim ce modificari se fac”.

Florin Iordache, seful comisiei, deputat PSD si autorul infamei OUG 13 care a aruncat Romania in aer, a replicat, taios: “Nu inteleg ce doriti. Fiecare dintre noi are capacitatea de a citi”.

Romania risca zilele acestea sa rescrie istoria, din cauza unor infractori/cercetati penal ajunsi in fruntea tarii. Avertismentul trimisei ieri de Departamentul de Stat al SUA este un ultimatum dat Romaniei, care poate fi tradus astfel: Lasati justitia in pace, nu sprijiniti coruptia, sau nu va veti mai bucura de privilegiile si protectia aferenta unui membru NATO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri