Premierul Mihai Tudose sustine ca nu considera o "decizie inspirata" organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului. Replica lui Tudose vine dupa ce Primaria Capitalei a anuntat organizarea unui targ de Craciun chiar in Piata Victoriei, acolo unde, de la inceputul anului, au loc proteste impotriva Guvernului PSD.

In opinia premierului, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu "si-a dat seama ca nu e cea mai inspirata alegere".

"Apropo de targ de Craciun, nu cred ca este cea mai inspirata decizie un targ in mijloc", a afirmat premierul Tudose, joi, intr-o declaratie data jurnalistilor la plecarea de la Guvern, scrie Hotnews.ro.

Intrebat daca a vorbit cu primarul Gabriela Firea despre acest lucru, Tudose a spus: "N-am vorbit, am aflat si eu astazi despre acest lucru".

In conditiile organizarii unui targ de Craciun, Piata Victoriei, punctul de intalnire al protestatarilor din Capitala, va fi inchisa in perioada 2-20 decembrie. Legea prevede ca nu pot avea loc doua manifestatii in acelasi timp si in acelasi loc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri