Haos generalizat in Parlament unde, la foc continuu, PSD-ALDE IGNORA complet regulamentul, pentru a trece cat mai rapid legile care ingenuncheaza justitia din tara – astazi, ingradirea drepturilor magistratilor. Deputatul PSD Serban Nicolae a injurat-o pe o deputata USR – “penala este mama care v-a facut!”, a spus acesta, catre deputata Cosette Chichirau.

Se voteaza peste portavocea USR care incearca sa prezinte, asa cum este legal, amendamentele – PSD a intrerupt (!) microfonul partidului de opozitie, incalcand, astfel, legea.

Dialogul intre Chichirau si Nicolae a fost unul ca de la deputat la sofer.

Deputata USR i-a transmis deputatului PSD ca se afla acolo pentru a proteja justitia si nu i se pare normal ce se intampla, fiind un lucru grav.

Deputatul PSD raspunde: “Nu va e rusine sa fiti asistata sociala! Nu ranjiti fasolea la mine, mai bine spalati-va pe dinti, aveti mancare de deputat! Nu mai bine gasiti un coleg alfabetizat, care a terminat clasa a II-a, sa faca o plangere penala? Nu mai radeti, e o imagine dezolanta”.

La randul ei, deputata USR i-a spus ca este un “sofer la grupul infractional organizat PSD”. Serban Nicolae, in replica, spune ca acelea sunt doar poze si ca nu a fost sofer. “Si eu am poze cu tine facand sex anal!”.

O zi trista pentru Romania, oricum ai lua-o.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri