Deputatul UDMR Marton Arpad a comparat protestatarii care ies in strada de aproape un an impotriva deciziilor controversate ale Guvernului cu minerii chemati de Iliescu in anul 1990.

“Am vazut la televizor momentul in care deputatii USR au iesit cu telefoanele si le-au multumit protestatarilor ca au aparat statul de drept. Mi-am amintit de iunie '90 cand presedintele Ion Iliescu le-a multumit minerilor”, a declarat, joi, deputatul UDMR Marton Arpad, in cadrul dezbaterilor din comisia speciala pentru legile justitiei. Deputatul USR, Stelian Ion i-a replicat ca “sa comparati oamenii care protesteaza in fata Parlamentului pasnic cu minerii care au venit cu batele si au ras tot bucurestiul este inimaginabil”.

Deputatul USR, Stelian Ion, a sustinut ca nu USR a chemat oamenii in strada si ca protestul “este ultima reduta a democratiei noastre” si “manifestare de civism”. Stelian Ion i-a mai spus lui Marton Arpad ca protestatarii din anii 90 au fost numiti huligani “asa cum ne acuzati pe noi acum”. Deputatul USR a adaugat ca oamenii nu pot fi pacaliti “ca-i cheama Stelian Ion de la USR”.

Deputatul UDMR, Marton Arpad, a revenit cu precizari, afirmand ca a mers pe jos printre protestatari si ca “bate intr-adevar nu aveau dar nici pasnici n-au fost”. “Agresivitatea comparabila cu un comportament necivilizat pentru mine a dus la acelasi sentiment”, a adaugat Marton Arpad. El mai spus ca nu a vazut mii de protestatari, “cand am iesit eu erau vreo 200”, scrie Hotnews.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri