Coalitia PSD - ALDE a decis convocarea unei sedinte de plen a Camerei Deputatilor, miercuri, in care sa se voteze ultimele doua legi din pachetul legilor Justitiei.

Comitetul liderilor a decis, marti, sa introduca pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor de miercuri celelalte doua legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM - pentru dezbatere si vot final, potrivit Digi24. Anterior dezbaterii celor doua acte normative, va fi supus votului plenului modificarea propusa de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri.

Proiectul privind modificarea Statutului magistratilor (Legea 303/2004) a fost adoptat luni de plenul Camerei Deputatilor si a fost imediat inregistrat la Senat. Pana joi, senatorii pot depune amendamente. Lunea viitoare, comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache va da un raport dupa ce va discuta aceste eventuale amendamente, iar apoi legea va ajunge la vot final la Senat, cel mai probabil luni seara.

Senatul este for decizional pe toate cele trei legi. PSD a anuntat ca doreste adoptarea legilor justitiei in aceasta sesiune parlamentara, asta insemnand practic pana la Craciun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri