Fostul premier Dacian Ciolos le-a transmis un mesaj romanilor, ingrijorat de schimbarile din justitie, pe care le pregateste coalitia PSD-ALDE-UDMR in Parlament.

"Daca nu vreti sa va fie teama sa mergeti noaptea pe strada, daca nu vreti sa va fie teama pentru parintii si copiii dumneavoastra si daca vreti un stat care sa va protejeze de infractori, faceti-va vocea auzita. Acum este important sa folosim toate mijloacele pasnice si legale pentru a ne face auziti. Altfel, tacerea noastra va fi semnul ca suntem de acord cu ceea ce se intampla.

Sunt batalii pentru care nu avem voie sa obosim. Si batalia pentru cinste si justitie e poate cea mai importanta dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodata nu e degeaba. Niciodata nu e prea tarziu!", a scris Dacian Ciolos, pe Facebook.

Fostul premier a transmis un mesaj si parlamentarilor. ''Doamnelor, domnilor parlamentari, indiferent de partidul din care faceti parte, dumneavoastra sunteti cele si cei care, in zilele urmatoare, veti decide soarta bataliei intre cinste si hotie in Romania. (...) Nu incercati sa faceti scapati cativa oameni, care simt ca se apropie de portile puscariei, cu pretul sacrificarii a altor milioane de oameni, care risca sa ramana fara aparare in fata infractorilor. Aceste legi trebuie sa fie despre siguranta tuturor cetatenilor Romaniei, despre dreptul lor fundamental de a fi protejati de infractori'', a mai scris Ciolos.

Citeste si: 675 de alesi si fosti alesi, curatati de incompatibilitati "datorita" legii lui Florin Iordache

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri