Dupa mai bine de patru ore de discutii, liderii PSD spun ca restructurarea Guvernului va fi discutata la viitorul Comitet Executiv National, care va avea loc la sfarsitul lunii, la Iasi. Se amana, astfel deznodamantul, in conditiile in care Liviu Dragnea le-ar fi spus apropiatilor ca se gandeste sa-l dea jos pe premierul Mihai Tudose. Sunt voci in partid care cer si restructurarea Guvernului, si Congres Extraordinar, transmite digi24.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a spus ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana la conducerea partidului. Badalau a mai spus ca premierul are toata sustinerea partidului pentru a pune in aplicare programul de guvernare. „Echipa Tudose-Ciolacu este extrem de buna”, a spus el.

In ceea ce priveste candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Badalau a spus ca Liviu Dragnea, care este presedintele partidului, are „prima sansa”. El a spus ca ar trebui sa existe in prima faza o lista cu potentiali candidati.

Premierul Mihai Tudose a declarat ca nu renunta la ideea restructurarii Guvernului, ce va fi discutata la urmatoarea sedinta a comitetului, care va avea loc la sfarsitul lunii, la Iasi.

Citeste si:
Ce s-a discutat in sedinta PSD: Trebuie sa le dam bani primarilor
Ce s-a discutat in sedinta...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila reproseza PSD ca a fost lasata singura cu tragedia din Caracal