Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, chiar daca partidul din care face parte nu il va desemna drept candidat la viitorul Congres.

Liviu Plesoianu a facut anuntul chiar pe pagina sa de Facebook. "Voi candida la prezidentialele din 2019. Cand se va hotari PSD sa tina acel Congres, membrii partidului vor decide, asa cum este firesc. Dar indiferent de acea decizie, eu tot voi candida in 2019", a transmis deputatul intr-o scrisoare adresata colegilor din PSD.

Plesoianu ii transmite un mesaj si sefului sau de partid, Liviu Dragnea: " Presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea (pe care l-am sustinut si l-am criticat in egala masura din libertatea forului meu interior si nu legat de sforile intereselor altora!), spune asa referitor la organizarea unui congres unde sa se aleaga de pe acum candidatul PSD pentru prezidentialele din 2019: „Nu, ar fi o mare greseala. Daca noi am desemna un candidat, in trei luni de zile el dispare”.

...Imi pare rau, dar chiar e profund gresit! Pai hai sa vedem cum a fost in cazul „premierului PSD”. Mai tineti minte? Inainte si in timpul campaniei electorale, marea enigma a fost tocmai propunerea PSD pentru postul de premier. Nimeni nu stia, nimeni nu vorbea. Motivul? Acelasi: „daca il anuntam de-acum, il face praf Sistemul”. ...Ok. Si? Care a fost rezultatul? Rezultatul a fost ca propunerea Shhaideh a fost respinsa fara drept de apel de Iohannis (desi PSD spusese ca e singura propunere si ca, daca va fi respinsa, atunci „ne vedem in alta parte” – adica la suspendare!)."

Citeste si:
Becali cere reabilitarea judecatoreasca. El aminteste donatiile facute
Becali cere reabilitarea...
Sursa foto: Agerpres FOTO / Mihai Poziumschi

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Antreprenor din DIASPORA: Daca nu mergeam la vot, aveam ceva pe suflet