Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat, vineri, intrebat daca i s-a propus functia de premier, ca este o varianta foarte buna de inginer agronom si ca ramane in activitatea sa de inginer agronom "cautand in sol cu mintea si cu degetele solutii pentru a creste plantele in Tara Romaneasca", potrivit Agerpres.

"Eu sunt o varianta foarte buna de inginer agronom, cu 50 de ani vechime, cu experienta in domeniu si aici ma vad si eu foarte bun ca inginer agronom", a spus Petre Daea, prezent la o conferinta organizata de Institutul National de Statistica (INS).

La insistentele jurnalistilor de a raspunde la aceasta intrebare, acesta a mentionat ca "astazi este setat pe Ancheta Structurala in Agricultura".

"Eu v-am spus dumneavoastra, si aici sunt lipsit de modestie, ca eu sunt premiat si am fost premiant in activitatea mea agricola. Raman legat trup si suflet de aceasta activitate pentru ca pe aceasta o stiu si mi-ar fi greu sa fac alta la varsta mea, desi nu sunt lipsit de forta fizica si de capacitate mentala sa inteleg intrebarea dumneavoastra unde m-ar putea duce. Nu o sa primiti un asemenea raspuns pentru ca eu raman consecvent raspunsului initial si v-am spus ca indiferent unde imi puneti intrebarea raspunsul este acelasi. In al doilea rand, eu sunt agronom, sunt inginer cu facultatea la zi, si raman in activitatea aceasta zi de zi. Raman in activitatea mea de inginer agronom cautand in sol cu mintea si cu degetele solutii pentru a creste plantele in Tara Romaneasca, in asa fel incat si dumneavoastra si eu si toti care ne vad sa aiba satisfactia ca putem sa realizam in agricultura ce ne propunem: sa asiguram hrana tarii si sa fie bine pentru toti", a mai spus Daea.

Citeste si:
Daea isi cere scuze dupa gafa cu Holocaustul; nimic despre demisie
Opozitia ii cere demisia lui...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ciolos: Criza pestei porcine, cauzata de incompetenta Guvernului