Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, la Adevarul Live, ca PSD nu va renunta la modificarea legislatiei penale. Intrebat de ce vor fi numiti ministri cu probleme penale in Guvernul Dancila, Codrin Stefanescu a raspuns: „Pentru ca putem“.

Intrebat daca PSD va continua discutia pe Codurile Penale in Comisia Iordache, Codrin Stefanescu a raspuns ca "vor fi modificate Codurile Penale mult. (...) In sens pozitiv".

"Societatea civila este partea aia mare din Romania care ne-a votat si ne-a dat aceasta imputernicire. Cei de la #rezist, daca vor sa faca un partid unic, cu Kovesi presedinte, prim-ministru si imparat, trebuie sa vina cu acest program in fata romanilor sa-l voteze. Daca romanii vor o tara cu #rezist, schimbam si steagul si imnul cu #, iar noi ceilalti ne aplecam cu respect. Cat nu sunt votati si au 5%, cu tot SRI-ul in spate, cu Coldea cu tot, nu poti sa vii sa faci program si sa implementezi niste idei pentru cealalta mare majoritate care formeaza 50% sau 60% si care a votat" a spus Stefanescu.

Intrebat de ce PSD le permite celor cu probleme penale sa faca parte din Guvernul Dancila, Codrin Stefanescu a raspuns astfel: "De ce? Pentru ca putem".

Dragnea, despre sesizarea CCR...
Citeste si: Dragnea: Iohannis face orice ca sa intarzie codurile penale


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Mihai Tudose, intalnire cu reprezentantii organizatiilor civice