Sedinta Comitetului National Executiv al PSD s-a incheiat, iar liderii social-democrati au decis ca noul Guvern sa aiba in componenta patru vicepremieri, printre care si fostul ministru al Finantelor, Viorel Stefan, scrie Agerpres.

Comitetul Executiv National al PSD a decis vineri ca actualul vicepremier Paul Stanescu sa-si pastreze aceasta demnitate si in Cabinetul Dancila, ceilalti doi viceprim-ministri urmand sa fie fostul ministru de Finante Viorel Stefan, fara portofoliu, si Ana Birchall, au precizat, pentru Agerpres, surse politice.

Potrivit surselor citate, Comitetul Executiv National al PSD i-a mai votat pe deputatul Ioana Bran pentru portofoliul Tineretului si Sportului, deputatul Natalia Intotero - Romanii de Pretutindeni, Mihai Fifor - Aparare si pe Carmen Dan - Interne.

De asemenea, social-democratii au hotarat desfiintarea Ministerului Consultarii Publice si Dialogului Social.

Viorel Stefan a anuntat vineri ca va reveni in Guvern, functia pe care urmeaza sa o ocupe fiind de vicepremier fara portofoliu, potrivit agentiei de presa.

"Revin in Guvern. (...) Pozitia este de vicepremier fara portofoliu, dar, in acceptiunea mea, cred ca tot ce inseamna integrarea chestiunilor cu caracter economic-financiar se va localiza intr-un fel sau altul in responsabilitatile mele. E o discutie care abia incepe si, cu siguranta, pana se parcurg procedurile parlamentare, pana ne instalam, o sa fie foarte clar (...) fisa postului", a declarat Viorel Stefan la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

El a spus ca ii va folosi in acest mandat experienta din mandatul de ministru al Finantelor in Guvernul Grindeanu.

"A fost o experienta interesanta mandatul. Probabil ca experienta celor sase luni la Ministerul de Finante imi va fi foarte de folos in ceea ce urmeaza", a mai spus Viorel Stefan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri