Asteptata cu interes de presa si opinia publica, prima interventie a ministrului justitiei, Tudorel Toader, in contextul scandalului in care este implicata Directia Nationala Anticoruptie, a fost dezamagitoare. Dupa o introducere in care a povestit ce a facut in vizita oficiala la Tokio, acesta a spus ca va prezenta evaluarea DNA saptamana viitoare, in parlament. Ministrul nu a raspuns intrebarilor presei.

„Inainte de a accepta demnitatea de ministru, am primit, de la liderii coalitiei de guvernare, garantii de neimplicare a factorului politic in activitatea ministerului, garantii care s-au respectat si se respecta. Potrivit legii, voi prezenta in camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfasurata la nivelul Ministerului Public, DIICOT, DNA”, a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei a inceput informarea de presa cu explicatii despre vizita sa la Tokyo, unde a fost pe cheltuiala Bancii Mondiale si a discutat despre cartierul pentru Justitie, ce urmeaza sa fie finantat de BM.

„In centrul Bucurestiului vor fi construite sediile CSM, Ministerul Justitiei, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerului Public, Institutului Magistraturii, Inspectiei Judiciare, tuturor instantelor si parchetelor din Capitala. Astfel, se rezolva problema deficitului de spatii si a spatiilor necorespunzatoare”.
Tudorel Toader a revenit mai devreme decat prevedea programul initial, la solicitarea premierului Viorica Dancila.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri