Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, candidati la functia de presedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD ca nu au avut posibilitatea sa se adreseze delegatilor inainte de vot si au parasit sala, potrivit Agerpres.

"Am hotarat sa plecam, pentru ca modul in care au fost gandite procedurile si faptul ca sunt pe pozitia 20 si voturile deja s-au dat... ar fi absolut inutil. (...) M-am inscris pentru aceasta candidatura, desi prin suportul pe care presedintele l-a dat doamnei Dancila era clar ca sansele sunt minime sau deloc, dar pentru ideea de competitie", a spus Ecaterina Andronescu.

La randul sau, Nicolae Banicioiu a sustinut ca votul a inceput, de fapt, de la ora 13,30.

"S-au dat intai mandatele catre presedinti, care le-au distribuit si sunt acum deja buletine votate. Inteleg ca schema era sa nu apucam noi sa vorbim, sa nu stie lumea ca se retrage unul pentru celalalt. Eu am vrut sa-i cedez candidatura mea doamnei Andronescu. Cred ca si domnul Dragnea, daca iubeste atat de mult echilibru de gen, ar trebui sa-i cedeze doamnei Dancila si functia de presedinte al partidului. Imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva. Niciodata in PSD nu a fost o astfel de situatie", a detaliat Banicioiu.

Citeste si:
Viorica Dancila: Eu cred ca am sanse si in fata lui Klaus Iohannis
Viorica Dancila: Eu cred ca...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Social-democratii se reunesc in Congres extraordinar la Sala Palatului