Deputatul liberal Cristian Achitei si-a exprimat, duminica, ingrijorarea fata de ''accentele ultranationaliste'' din discursul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinut la congresul extraordinar al partidului.

De asemenea, parlamentarul PNL este nemultumit fata de decizia lui Dragnea de a "continua lupta de ingenunchere a Justitiei independente".

"Foarte ingrijoratoare mi se par accentele ultranationaliste din discursul presedintelui PSD, dar si angajamentul ferm ca va continua lupta de ingenunchere a Justitiei independente, o lupta pe care PSD-ul o duce continuu inca de cand a intrat la guvernare", a declarat, pentru Agerpres, Achitei.

Deputatul PNL de Botosani sustine ca congresul PSD "a amintit tuturor de congresele PCR dinainte de 1989, cu un geniu care le stie pe toate, cu planuri cincinale trasate partidului si Romaniei, cu fluturarea unor marete realizari utopice, care sa ne duca pe toti intr-un rai pogorat pe pamant romanesc fix in anul 2040".

"Daca nu ar fi tragic, tinand cont ca oamenii astia se afla la guvernare si ne fac tuturor foarte mult rau, atunci ar fi cel mai bun show de stand up comedy la care am asistat vreodata", a apreciat Cristian Achitei.

Totodata, el considera ca, prin acest congres, "liderul PSD a vrut sa impuste doi iepuri".

"In primul rand, a vrut sa scape de oamenii incomozi din partid, tot mai multi, in conditiile unei conduceri dictatoriale si ale unor performante guvernamentale foarte proaste. In al doilea rand, a pus cruce oficial programului de guvernare mincinos si utopic cu care i-a pacalit pe romani in campania electorala din 2016. Un program pe care l-a declarat mai apoi biblie a guvernarii, dar care a esuat lamentabil intre timp, realitate demonstrata cel mai simplu prin nevoia pe care au simtit-o pesedistii insisi de a schimba trei guverne intr-un singur an", a adaugat parlamentarul liberal.

Sursa foto: Shutterstock / 1000SHADES

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri