Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat duminica, dupa sedinta Biroului Politic National, ca liberalii sunt pregatiti sa foloseasca toate parghiile pe care le au la dispozitie in cazul unor modificari aduse legislatiei penale, la fel cum au procedat si in cazul legilor Justitiei, potrivit Agerpres.

"Ati vazut tactica noastra, avem propriile amendamente (...), am folosit toate parghiile pe care le-am avut la dispozitie, stiti foarte bine ca am atacat la Curtea Constitutionala si ca (...) aproape toate articolele pe care le-am atacat au fost declarate neconstitutionale. Redezbaterea in Parlament, ca urmare a declararii neconstitutionalitatii acelor articole, se datoreaza Partidului National Liberal, iar batalia va continua. Daca vor continua sa insiste pe introducerea unor articole acolo unde articolele au fost declarate neconstitutionale, vom ataca din nou la Curtea Constitutionala. (...) De asemenea, ne-am pregatit pentru batalia pe Codul penal si pe Codul de procedura penala", a declarat Orban.

Intrebat in ce consta pregatirea in cazul eventualelor modificari ale legislatiei penale, liderul liberal a raspuns ca va exista o opozitie fata de toate amendamentele propuse de majoritatea parlamentara.

"Ne-am pregatit cu propriile noastre puncte de vedere, cu propriile noastre amendamente si mai ales cu o pozitie contrara fata de toate amendamentele care inca nu sunt oficiale, numai au aparut in spatiul public, care sunt depuse de majoritatea PSD-ALDE", a precizat presedintele PNL.

Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, anuntase sambata, la Congresul PSD, ca modificarea Codurilor penale urmeaza sa fie realizata pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri