In cadrul unei conferinte de presa, Dacian Ciolos a anuntat ca a depus actele pentru infiintarea noului sau partid, care se va numi "Miscarea Romania Impreuna".

Fostul premier al Romaniei a anuntat in cadrul conferintei de presa ca vineri a depus actele pentru inregistrarea noului sau partid politic: ”Miscarea Romania Impreuna”.

Acesta a declarat ca a fost lansat si un site al partidului, unde se regasesc mai multe informatii cu privire la viziune, obiective, principii si valori.

"Va fi o incercare ambitioasa si riscanta mai ales ca asteptarile de la noi sunt mari. Ne dorim sa inspiram oamenii care cred ca Romania merita o noua clasa politica. O clasa politica cu toleranta zero fata de coruptie, nepotism si nesimtire", a tinut sa precizeze Dacian Ciolos.

Fostul premier a sustinut ca formatiunea doreste sa conlucreze cu mediul de afaceri, cu societatea civila si cu toti cei care le impartasesc crezul politic si valorile lui.

"Noi credem in valoarea pe care oamenii o aduc in politica, prin contributia si meritul fiecaruia, de aceea proiectul nostru politic este unul deschis. Suntem deschisi catre toti cei care ne impartasesc crezul politic si valorile lui. Suntem deschisi catre cei cu care am colaborat deja in timpul guvernarii si pe competentele carora stim ca ne putem baza. Suntem deschisi catre oameni politici care au castigat experienta serviciului public, inteles in sensul valorilor sanatoase, in special cei care au lucrat nemijlocit cu oamenii acestei tari la nivelul autoritatilor locale mai mari sau mai mici", se precizeaza pe pagina romaniaimpreuna.ro.

Alaturi de Dacian Ciolos, la conferinta participa si fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri