Social-democratii se reunesc luni, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta pe 10 aprilie ca, in cadrul CExN, premierul Viorica Dancila va face un mini bilant al activitatii Guvernului. "Va fi o prezentare facuta de prim-ministru, o analiza, un mini bilant", a afirma Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca nu va fi nicio remaniere in urmatoarea perioada. Intrebat daca este multumit de activitatea tuturor ministrilor, liderul PSD a spus ca e multumit de activitatea prim-ministrului si ca se implementeaza programul de guvernare.

Tot atunci, Dragnea a negat ca ar fi a avut o disputa cu ministrul Apararii, Mihai Fifor, in urma unei declaratii pe care a facut-o, adaugand ca este multumit de activitatea acestuia.

"Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot sa fac orice fel de declaratii, inca sunt liber sa fac declaratii si le pot face. Daca cineva se simte lezat, foarte bine, sa interpreteze, sa se supere, sa isi faca griji. Eu nu am dispute cu nimeni", a mentionat Dragnea.

Referendumul pentru modificarea Constitutiei ar putea constitui un alt subiect la reuniunea CExN al PSD.

Liviu Dragnea si-a exprimat speranta ca in aceasta primavara referendumul pentru modificarea Constitutiei sa fie organizat.

"Referendumul de modificare Constitutiei este un subiect pe care il sustinem cu toata taria. Si sper ca in aceasta primavara acest referendum sa se organizeze", a declarat saptamana trecuta liderul PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri