Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost deranjata de comentariile presedintelui Iohannis cu privire la traficul din Bucuresti si i-a amintit ca "nu se poate compara Bucurestiul cu Sibiul". De asemenea, acesta i-a facut si o propunere, aceea de a face "un schimb de job-uri", scrie Digi24.

„Am ascultat declaratia domnului presedinte Klaus Iohannis. Apreciez ca foloseste bicicleta, sper ca nu doar in acest scop, de a se intalni cu presa la Arcul de Triumf, pentru ca si eu, si familia mea folosim bicicleta. As mai adauga faptul ca este regretabil modul in care domnul presedinte, ca fost primar al Sibiului, face astfel de afirmatii, ca o persoana care nu cunoaste din interior administratia publica locala”, a spus Gabriela Firea.

Firea a mai spus ca problema traficului aglomerat din Capitala nu este de cand a devenit ea primar si ca lucrurile sunt mai complexe si nu se poate face referire la ele ironic, „in plimbarea bicicletei”.

„Noi am incercat prin Planul de Mobilitate Durabila sa deblocam toate aceste probleme. Nu se poate compara Bucurestiul cu Sibiul, care are doar 150.000 de locuitori, cat are jumatate dintr-un sector al Capitalei. Sunt probleme complexe si nu se poate face referire la ele ironic, in treacat, in plimbarea bicicletei (...) Folosind acelasi ton al domnului presedinte, stiti, exista o emisiune celebra in Romania, <Schimb de mame>. Sa inteleg ca se doreste un schimb de job-uri, domnul presedinte si-ar dori un schimb de job-uri, sa vina la Primarie iar eu la Presedintie?”, a mai spus primarul Capitalei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri