Premierul Romaniei Viorica Vasilica Dancila a avut ieri o zi grea – in mod oficial trebuia sa se intalneasca cu oficiali din diferite industrii pentru a rezolva criza salariilor din sanatate, sa faca pasi pentru trecerea la moneda euro si sa stabileasca programul Centenarului. In realitate insa, dupa cum veti vedea, Dancila a venit, a stat cate 5 minute cat sa fie fotografiata si apoi…a plecat.

Fiecare fotografie realizata cu aparate digitale are “in spate” un EXIF in care apar informatii diferite – cu ce aparat a fost realizata fotografia, detalii tehnice dar si ora la care au fost facute. In aceste EXIF-uri apar dovezi concrete conform carora Dancila conducea la 16:55 Comisia Nationala pentru pregatirea aderarii Romaniei la Zona Euro ca mai apoi, la 10 minute distanta, la 17:05, sa prezideze Comitetul interministerial pentru Centenar.

Pe romaneste si in traducere libera, Viorica Vasilica Dancila a facut doar act de prezenta la cele doua sedinte, a stat frumos la fotografii parand preocupata, ulterior plecand. Claudiu Nasui, de la USR, a criticat aceasta situatie, insa in zadar.

Asa este “condusa” Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri