Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sambata, la Mamaia, in cadrul unei vizite de lucru, ca premierul Viorica Dancila nu are niciun motiv sa-si depuna demisia, asa cum i-a solicitat presedintele Klaus Iohannis, avand in vedere ca "toata lumea a constatat ca domnul presedinte a avut o suparare".

"Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat asta. Ce vreau sa asigur este ca primul-ministru, dar ca si Guvernul, pentru ca pana la urma obiectivul nostru major este sa ducem la indeplinire, cu orice risc, programul de guvernare, intotdeauna a avut deschidere si si-a dorit intotdeauna ca intre Guvern si Administratia Prezidentiala sa existe comunicare si colaborare institutionala. Nu vorbim de oameni, vorbim de institutii. Nu cred ca ar trebui sa uitam lucrul acesta", a afirmat Carmen Dan, conform Agerpres.ro.

Intrebata de jurnalisti daca premierul Dancila ar trebui sa-si inainteze demisia din Guvern in urma solicitarii presedintelui Iohannis, Carmen Dan a raspuns: "Nu, bineinteles ca nu!".

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a solicitat acesteia sa isi prezinte demisia.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri