Guvernul condus de Dacian Ciolos a fost denumit de catre Partidul Social Democrat, agresiv, “Guvernul 0”, intr-o propaganda fara sustinere. Dacian Ciolos a publicat, recent, un raport independent care arata ca, din contra, Guvernarea din 2016 a fost cea mai eficienta din ultimii ani, in timp ce ultimele 3 guverne PSD au indatorat Romania.

“Comunicarea coalitiei de guvernare este facuta de oameni agresivi si cel mai adesea lipsiti de bun simt. Oameni care traiesc din scandal si minciuna. Oameni platiti sa acopere adevarul cu mult, mult zgomot. Ei au reusit sa convinga o buna parte a romanilor ca Guvernul Ciolos a fost "zero" la absorbtia fondurilor europene si multi i-au votat. Acum, dupa trei guverne ale domnului Dragnea, putem sa comparam cifrele pe un grafic clar facut de o organizatie independenta. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus. Si asta nu numai la fonduri europene”, puncteaza Dacian Ciolos.

2016 a fost cel mai performant an, cand au intrat in tara peste 7 miliarde de euro, conform analizei.

“Restul e minciuna, propaganda, manipulare si mult scandal. Romania are nevoie de profesionalism si bun simt si nu de politica de circ si mici atat de specifica coalitiei de guvernare”, conchide Dacian Ciolos.

Citeste si:
Dragnea s-a intors la inchisoare dupa 24 de ore de libertate
Liviu Dragnea s-a intors la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila, un nou apel catre Iohannis sa accepte o dezbatere