Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca ”cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a legii", scrie Hotnews.

”Noi nu avem o decizie, avem un comunicat al CCR. In momentul in care vor fi publicate in MO decizia si motivarea, atunci o sa asteptam sa vedem ce face presedintele si vom actiona in consecinta. Cu toata seriozitatea va spun ca nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a legii”, a spus Dragnea, la finalul sedinei conducerii PSD.

Dragnea, despre propunerile din ultimele zile: Multe "prostii"

Dragnea a adaugat ca a vazut multe ”prostii” despre ce ar trebui sa faca presedintele Iohannis, referindu-se la liderul PNL, Ludovic Orban, si la fostul premier Dacian Ciolos.

Liderul PSD a calificat drept ”nastrusnica” ideea lui Ciolos de organizare a unui referendum privind decizia CCR, idee care a fost insa sustinuta si de fostul presedinte Traian Basescu. ”Ce mi se pare mie foarte grav e ca poti sa tragi concluzia ca acesti oameni au o atitudine ca si cum ar sustine ideea de dictatura in Romania. Cand sustii ca deciziile CCR nu trebuie sa fie respectate inseamna ca democratia te deranjeaza. Am vazut multe prostii zilele acestea”, a miai declarat el.

Dragnea a insistat ca a vazut declaratiile liderilor PSD din teritoriu referitoare la suspendarea presedintelui, dar, pana nu apare in Monitorul oficial decizia CCR, nu va fi luata in discutie niciun fel de strategie.

El a mai spus ca referendumul nu poate fi organizat pentru a se defiinta o decizie a CCR, iar cand se pune aceasta problema inseamna ca se pune in discutie democratia.

Sursa foto: Agerpres / MIHAI POZIUMSCHI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri