Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, a declarat ca manifestatia PSD de sambata a fost "mitingul mic" si a adaugat ca urmatorul miting al social-democratilor va unul fi "urias", care se va desfasura intr-o alta locatie si nu tot in Piata Victoriei, scrie Agerpres.

"Noi am facut mitingul asta din mai multe motive. Primul motiv si cel mai puternic motiv este de a protesta puternic impotriva acestui sistem odios, nenorocit, pe care il gestioneaza o mana de securisti, o mana mai mare, care este patronat de Klaus Iohannis, care este unul din beneficiarii principali ai acestui sistem, prin uneltele pe care le au sefii Parchetelor, ofiteri din servicii, Pahontu, care e unul din liderii importanti ai statului paralel si toti ceilalti, toate 'portocalele' pe care dumneavoastra le-ati aratat si care incep sa iasa la iveala in continuare", a declarat Liviu Dragnea, la un post de televiziune.

El a adaugat ca un alt motiv tine de faptul ca social-democratii au fost "provocati".

"Nu te poti astepta, totusi, ca un partid ca PSD, un partid mare, e cel mai mare partid social-democrat din Europa - din pacate, celelalte tari nu mai au cote foarte bune - sa il ameninti de o luna si jumatate, sa il jignesti, sa il insulti, sa spui atatea lucruri despre acest partid si sa te astepti ca nu reactioneaza, ca sta cu mainile in san si am hotarat sa iesim. Si vreau sa va spun ca asta a fost mitingul mic. Urmatorul miting va fi un miting urias, intr-o alta locatie - in Piata Victoriei nu poate avea loc - si ma uitam la poze, imi aduceam aminte, si aseara am vazut la o televiziune 'cu epoleti', aratau poza de anul trecut, celalalt miting, scriau '250.000' si la noi, foarte mare, '130.000'. Ma rog, fiecare se face de rusine in ce fel doreste. Au facut un miting pe care l-au photoshopat, in care au aruncat sute de mii in presa, ca si numar. Le-am aratat noi ce inseamna un miting de cateva sute de mii", a spus Dragnea.

El a adaugat ca prin mitingul PSD s-a dorit si transmiterea unui mesaj catre societate.

"Si al treilea motiv a fost de a avertiza societatea si de a avertiza fiecare om, pentru ca se poate, sunt absolut sigur ca multi oameni se gandesc ca la ei nu poate ajunge mana lunga a acestui stat paralel. Ba da. Si a si ajuns si va ajunge in continuare, pentru ca doamna Rarinca, de exemplu, nu era lider politic sau o personalitate importanta, nu, si ei au atacat si oameni obisnuiti, pentru a vedea fiecare om din Romania", a declarat Dragnea.

Fiind intrebat cine i-a mobilizat pe protestarii #Rezist care au incercat sambata la un moment dat sa perturbe desfasurarea mitingului PSD, liderul social-democratilor a spus: "Pai, noi impotriva cui am protestat aseara? Impotriva statului paralel. Ei sunt cei care au dorit".

"Astia au iesit, s-au organizat in felul asta, pusi de cei care ii finanteaza, de cei care ii protejeaza si de cei care ii incurajeaza, eu sunt absolut convins. Sunt absolut convins ca in foarte scurt timp vor iesi foarte multe informatii la iveala, pentru ca n-au cum... pana la urma, adevarul iese la iveala. Cine ii plateste, cum ii plateste, pe unde ii plateste, prin ce ii plateste, de ce ii plateste...in general, lucrurile astea, ma rog, zvonurile astea se adeveresc. N-a fost usor si trebuie sa mai fac o precizare, care trebuie spusa: a fost un miting organizat legal, autorizat legal. (...) Noi vrem sa protestam impotriva abuzurilor si sa sustinem respectarea legii si incalcam legea, asa cum fac ceilalti care n-au nici o treaba cu legea, ei de fapt actioneaza pentru a sustine un stat politienesc, un sistem de politie politica", a mai declarat Dragnea.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri