Uniunea Salvati Romania (USR) a depus, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla pentru demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Sova, numita "Ministerul Transporturilor sub PSD este ministerul anti-autostrazi", potrivit Agerpres.

"USR anunta depunerea motiunii simple "Ministerul Transporturilor sub PSD este ministerul anti-autostrazi", semnata de USR, PMP si neafiliati", a anuntat deputatul Catalin Drula, membru al Comisiei de Transporturi.

Biroul permanent al Camerei Deputatilor urmeaza sa stabileasca procedura de dezbatere.

Luni, deputatii USR Catalin Drula si Ionut Mosteanu anuntau ca pregatesc o motiune simpla pentru demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Sova.

"In ultima sedinta a Comisiei de transporturi, de joi, de la Sinaia, ministrul Transporturilor a spus ca atunci cand o sa avem autostrazi o sa creasca salariile si o sa plece multinationalele. Este o declaratie halucinanta venind din partea unui ministru al Transporturilor, care ar trebui sa fie exact forta care impinge proiectele de autostrazi si infrastructura inainte. Avem un veritabil ministru anti-autostrazi", declara Drula, la Parlament.

La finalul lunii ianuarie, Lucian Sova a fost propus pentru functia de ministru al Transporturilor. Anterior, el a ocupat functia de ministru al Comunicatiilor.

Sursa foto: Agerpres FOTO / Grigore Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri