Elena-Simina Tanasescu a inaintat presedintelui Klaus Iohannis demisia din functia de consilier prezidential, in urma speculatiilor aparute in spatiul public.

Consilierul prezidential Simina Tanasescu a demisionat miercuri, anunta Administratia Prezidentiala. Motivul? ”Este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice sa planeze orice suspiciune ca ar fi fost posibila o incercare de imixtiune in activitatea Curtii Constitutionale, pentru a nu prejudicia institutia Presedintelui Romaniei”, conform G4Media.ro.

Comunicatul oficial al Cotroceniului arata ca ”nu au existat niciun fel de presiuni si sunt complet neadevarate acuzatiile aduse in acest sens”.

Reamintim ca judecatorul CCR Petre Lazaroiu a acuzat presiuni asupra sa dupa ce consilierul Simina Tanasescu l-a chemat in biroul sau de la Facultatea de Drept si i-a spus ca exista e cerere a unui cetatean pentru ca presedintele Romaniei sa semneze un decret pentru revocarea lui Lazaroiu de la CCR.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri