Liderul PSD, Liviu Dragnea, ''dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca'', a declarat, sambata, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

"Eu m-am exprimat de prea multe ori despre aceste chestiuni ca sa ma astept sa mai tina Dragnea cont de ce ii transmit via media. In continuare, sunt de parere ca ar trebui sa se retraga de tot din politica. Deci Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca. Asa s-ar intampla in absolut orice tara, chiar cu o democratie incipienta, din lume. Ca la noi nu se intampla are doua aspecte - ca Dragnea nu se retrage, nu se retrage. Asa gandeste el. Insa partea care mi se pare ca este inca un pic mai grava este ca PSD nu-si da seama ca trebuie sa il trimita pe Dragnea acasa, ca practic, acum, suntem in faza total nepotrivita si nefericita in care un partid intreg si cel mai mare partid din Romania se constituie intr-un grup de presiune sau grup de lobby pentru un infractor", a afirmat Iohannis.

Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. Vineri, presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca nu va demisiona de la conducerea Camerei si nici de la sefia PSD.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri