25 Iunie 2018

Klaus Iohannis: Dupa a doua condamnare, Dragnea ar trebui sa dispara din viata publica romaneasca



Liderul PSD, Liviu Dragnea, ''dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca'', a declarat, sambata, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

"Eu m-am exprimat de prea multe ori despre aceste chestiuni ca sa ma astept sa mai tina Dragnea cont de ce ii transmit via media. In continuare, sunt de parere ca ar trebui sa se retraga de tot din politica. Deci Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca. Asa s-ar intampla in absolut orice tara, chiar cu o democratie incipienta, din lume. Ca la noi nu se intampla are doua aspecte - ca Dragnea nu se retrage, nu se retrage. Asa gandeste el. Insa partea care mi se pare ca este inca un pic mai grava este ca PSD nu-si da seama ca trebuie sa il trimita pe Dragnea acasa, ca practic, acum, suntem in faza total nepotrivita si nefericita in care un partid intreg si cel mai mare partid din Romania se constituie intr-un grup de presiune sau grup de lobby pentru un infractor", a afirmat Iohannis.

Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. Vineri, presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca nu va demisiona de la conducerea Camerei si nici de la sefia PSD.



Citeste si