Fostul premier Dacian Ciolos spune ca alegerile anticipate ''sunt singura modalitate de a relegitima clasa politica'', adaugand ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ca ''este incompetent si o rusine pentru profesionistii romani'', scrie Agerpres.

''Mi-am dorit foarte tare sa cred ca lucrurile se vor linisti. Ca manipularea, minciuna si agresivitatea vor inceta. Ca ne vom intoarce la normalitate si decenta. M-am inselat. Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea si guvernul lui Dragnea. Riscam sa devenim tara lui Dragnea. Romania legilor lui Iordache, a justitiei lui Nicolicea si Serban Nicolae si a guvernului doamnei Dancila este o Romanie iliberala care in ultima vreme pare sa fie condusa in stil mafiot. Romania e a celor multi si cinstiti, care asteapta o tara condusa pentru binele tuturor, si nu doar pentru binele sefului PSD, al celor 73 de puscariasi si al celor care se tem de lege. Vom fi in strada. Trebuie sa impiedicam adoptarea oricarei legislatii noi care afecteaza statul de drept si ordinea constitutionala. Sa convingem parlamentul ca este acolo pentru Romania si nu pentru Dragnea'', a scris fostul premier, duminica, pe pagina sa de Facebook.

El sustine ca actualul guvern trebuie sa plece, iar clasa politica sa fie reformata.

''Guvernul Dancila trebuie sa plece. Nu numai pentru ca este incompetent si o rusine pentru profesionistii romani, ci pentru ca este construit pentru interesele unui om dovedit infractor si nu pentru Romania. Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politica. Este sansa inceputului reformarii clasei politice si sansa de a readuce in prim plan interesele Romaniei si nu cele ale coruptilor'', conchide Ciolos.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri