Parlamentul este al poporului, nu este proprietatea personala a vreunui partid sau al altui partid. Se pare ca Partidul Social Democrat, condus de un dublu condamnat penal, a INTERZIS, pentru prima oara din 1990, dreptului unui alt partid de a invita oameni in Parlament.

Este vorba de USR, ale caror drepturi au fost ingradite. “Absolut nimeni invitat de USR nu mai poate intra în Parlament. O decizie în premiera pentru istoria parlamentarismului din Europa”, puncteaza reprezentantii USR.

Partidul de opozitie a deranjat PSD-ul si ALDE pentru ca mai multi invitati ai USR-ului au protestat impotriva abuzurilor acestora. PSD a stiut sa raspunda printr-un ALT abuz.

"Cam asa se instaureaza dictatura, abuz cu abuz".

Claudiu Nasui, deputat USR, a completat:

"Prima data cand se da o pedeapsa colectiva in parlamentul Romaniei. Involuntar PSD tocmai a aratat lumii intregi de ce este nevoie sa nu existe prag la infractiunea de abuz in serviciu. Pentru ca ce a facut domnul Iordache azi este exact un abuz in serviciu care nu are paguba materiala.

I-am intrebat in repetate randuri in sedinta de birou permanent pe ce articol se bazeaza pentru a aplica aceasta pedeapsa colectiva. Nu au spus nimic.

Si ei stiu ce abuzuri fac. Dar sunt orbiti de slugarnicie".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri