Statele Unite au pus in aplicare taxele pentru importurile din China. New York Times scrie pe larg despre modificarile Codului Penal din Romania. Citeste mai departe toate titlurile importante din presa.

The New York Times relateaza pe larg modificarile Codului Penal din Romania privind abuzul in serviciu, remarcand ca au fost contestate puternic, inclusiv de Comisia Europeana si ca ele afecteaza cazurile unor politicieni importanti, printre care si Liviu Dragnea. Autorul articolului publicat pe nytimes.com mai scrie ca aceste modificari vin la mai putin de un an de la ordonanta de urgenta care dezincrimina coruptia la nivel mic.

Romania are cea mai mare rata de crestere din lume a cheltuielilor militare. Conform unui raport întocmit de Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI), tara noastra avut cea mai mare rata de crestere din lume a cheltuielilor militare in perioada 2016-2017. Rata cresterii, de aproximativ 50%, a insumat patru miliarde de dolari, insemnand 3,41 miliarde de euro si a fost consecinta inceperii implementarii planului de modernizare si expansiune a fortelor armate pe perioada 2017-2026, informeaza Adevarul.

Instanta suprema sesizeaza CCR, dupa modificarile aduse Codului Penal. Miscarea vine la doar cateva ore dupa ce Opozitia a iesit la atac cu aceeasi mutare. Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au sesizat CCR, joi, pentru ca judecatorii constitutionali sa cerceteze aspectele care ar putea contraveni legii fundamentale, anunta Evenimentul Zilei.

A inceput razboiul comercial intre SUA si China

Razboiul comercial intre Statele Unite si China a inceput vineri dimineata. Noile taxe vamale aplicate de SUA pentru importurile chineze, in valoare de 34 de miliarde de dolari, au fos puse in aplicare vineri, la 07:00, ora Romaniei. “SUA au violat regulile Organizatiei Mondiale a Comertului si au lansat cel mai mare razboi comercial din istoria economica”, a declarat Ministerul chinez al Comerţului. Citeste mai multe despre acest subiect pe stirileprotv.ro.

Simona Halep a reusit calificarea in turul 3 al Wimbledon dupa ce a trecut fara probleme de Saisai Zheng, scor 7-5, 6-0. Imediat dupa meci, sportiva nostra a vorbit despre sansele pe care le are sa castige trofeul. "Am facut acest pas in finala la Roland Garros si a mers foarte bine. Aici, Darren mi-a spus ca daca vreau sa am o sansa mare la acest trofeu trebuie sa urc la fileu cat se poate de des. Incerc sa fac acest lucru, nu reusesc de fiecare data, dar faptul ca am inceput sa schimb acest lucru in jocul meu inseamna mult si imi da mai multa încredere”, a declarat Simona Halep, conform Fanatik.

In turul al 3-lea numarul 1 WTA va juca impotriva chinezoaicei Su-Wei Shieh, numarul 48 mondial.

Sursa foto: sursa foto: money.cnn.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri