Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat vineri, la Slatina, la intrunirea Filialei Judetene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR), ca la finalul lunii iulie Guvernul va face o rectificare bugetara pozitiva, astfel incat "toata lumea cel putin sa aiba bani de salarii".

"Ceea ce va asigur este ca va fi o rectificare pozitiva, la sfarsitul lunii acesteia, sa vedem, nu va pot spune mare lucru, pentru ca suntem in discutii, Ministerul Dezvoltarii cu Ministerul Finantelor, cu toate celelalte ministere implicate, sper sa gasim o formula ca toata lumea cel putin sa aiba bani de salarii", le-a spus Paul Stanescu primarilor si viceprimarilor prezenti la intrunirea ACoR de la Slatina, conform Agerpres.ro.

Viceprimarul a amintit ca salariile au fost marite. "Salariile, asa cum stiti, s-au marit, deja vorbim si de pensii pentru primari. L-am dat exemplu peste tot pe domnul primar Peligrad (Titi Peligrad, primarul comunei Serbanesti, din judetul Olt - n.r.), care a lucrat in primarie de la 18 ani si dupa sapte mandate de primar are pensie de 1.240 sau 1.270 lei, ceea ce e inacceptabil pentru un om care a avut o asemenea activitate. Si sunt foarte multi colegi, nu cred ca e o cheltuiala prea mare si sper sa fie toata lumea de acord si cu aceste lucruri", a afirmat Paul Stanescu.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri