Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi ca are convingerea ca zilele lui Liviu Dragnea "sunt numarate", din ce in ce mai multi oameni din PSD se indeparteaza de el si nu il vor urma in demersurile sale, scrie Agerpres.

"Convingerea mea e ca zilele lui Dragnea sunt numarate, starea de spirit in PSD, pe masura ce Dragnea devine din ce in ce mai irational, din ce in ce mai agresiv, din ce in e mai absurd in aparitiile publice, in demersurile pe care le initiaza - din ce in ce mai multi oameni din PSD se indeparteaza si nu il vor urma in demersurile lui nebunesti. Sa spui acum ca e valabila in continuare suspendarea, in conditiile in care nu ai niciun pretext constitutional, dezvaluie de fapt adevaratul plan al lui Dragnea. Planul lui e simplu: vrea sa puna mana pe Parchete, pe servicii, aia e cheia bataliei. (...) Obiectivul lui fundamental e sa fie suspendat presedintele, iar in perioada respectiva, uzand in mod abuziv de aceste parghii, sa-si numeasca oameni fideli in conducerile Parchetelor si in conducerile serviciilor si, de asemenea, sa isi promulge legile justitiei si eventual Codul penal si Codul de procedura penala", a spus Orban la Realitatea TV.

Orban a sustinut ca de o luna si jumatate PNL este supus "unui bombardament de stiri false" instrumentat de PSD, un "PSD disperat" pentru ca in momentul de fata PNL "e umar la umar" cu el in sondaje.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri