Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit ce fel de relatie are cu liderul PSD Liviu Dragnea. Americanii il acuza de tradare pe Donald Trump, dupa intalnirea cu Vladimir Putin de la Helsinki. Citeste mai departe principalele titluri de astazi, 17 iulie.

Tariceanu a vorbit deschis despre relatia cu Dragnea: "Citesc in ziar si ma minunez in fiecare zi". Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca relatia sa cu liderul PSD Liviu Dragnea este una "foarte buna". "Relatia cu Liviu Dragnea e foarte buna. Eu vad, citesc in ziar si ma minunez in fiecare zi, tot felul de enormitati. Vorbim la telefon de mai multe ori pe zi, ne-am vazut astazi, ne-au urmarit ziaristii, n-am vrut sa se stie ca avem o intalnire, nu se poate nimic, la Parlament, in Romania nu se poate...", a declarat Calin Popescu-Tariceanu la TVR 1.

Ce spune Darius Valcov despre programul de guvernare. Consilierul prim-ministrului Viorica Dancila a declarat la Antena 3 ca urmeaza „cea mai importanta si cea mai exploziva perioada din programul de guvernare”. In prima sa aparitie, dupa trei ani de absenta din spatiul public, Darius Valcov si-a motivat decizia de a oferi interviul, precizand ca se implineste un an si jumatate de cand PSD a preluat puterea.

Ambasada Suediei a sters filmul de omagiere dedicat fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi, si postat pe contul oficial de Youtube al institutiei. Filmul a fost realizat in noiemrbie 2016, cand Kovesi a primit titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polara, acordat de catre regele Suediei, Majestatea Sa, Carl Gustav XVI, transmite Cotidianul. Laura Kodruta Kovesi a fost revocata din functia de procuror sef al DNA de catre presedintele Klaus Iohannis in data de 9 iulie.

Donald Trump a fost acuzat de tradare de fostul sef CIA

Intalnirea lui Donald Trump cu Vladimir Putin a starnit un val de reactii negative in Statele Unite. Adversarii ii reproseaza ca n-a rostit nicio critica la adresa Rusiei. Mai mult, a discreditat serviciile americane de informatii, preferand sa-i dea crezare lui Putin cand spune ca Rusia nu a intervenit in alegerile americane. Un fost director CIA l-a acuzat de tradare, iar unul din dusmanii sai politici, senatorul John McCain, considera ca Trump s-a umilit, informeaza stirileprotv.ro

Compania Uber Technologies este investigata de Comisia pentru Oportunitati Egale de Angajare a Statelor Unite pentru o posibila discriminare de gen. Investigatia, care a inceput in august anul trecut, a fost dezvaluita pentru prima oara de publicatia Wall Street Journal. In cadrul investigatiei, au fost intervievati fosti si actuali angajati ai Uber si au fost solicitate documente de la directori ai companiei. Citeste mai multe despre acest subiect pe news.ro

Simona Halep l-a depasit pe Hagi in ceea ce priveste averea. Numarul 1 WTA a reusit aceasta performanta la 27 de ani, doar din banii stransi din turneele de tenis si din contractele de publicitate.

In total, Halep a adunat peste 26,2 milioane de dolari. La aceasta suma se mai adauga contractul de 2 milioane de dolari cu Nike, dar si banii stransi din contractele cu Hublot, Mercedes, Dedeman, Dorna sau Vodafone Romania

Potrivit Top 300 Capital, Gica Hagi avea o avere de 28 de milioane de dolari la sfarsitul anului trecut. In aceasta evaluare sunt incluse toate proprietatile, masinile, academia de fotbal si clubul Viitorul Constanta, dar si sumele din conturi.

Sursa foto: Agerpres FOTO / Liviu Sova

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri