Senatorul Traian Basescu o roaga pe Viorica Dancila sa plece din functia de prim-ministru, precizand ca aceasta nu intelege "valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe", conform Agerpres.

"Va rog, plecati de la Palatul Victoria Doamna Dancila! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dancila si la momentul desemnarii n-a priceput nici Presedintele Iohannis este faptul ca un premier, pe timpul mandatului sau, este si un simbol intern si extern al poporului, al statului, al tarii, al guvernului in fruntea caruia se afla. Biata Viorica Vasilica, fara a intelege nici ridicolul propriei situatii, dar nici valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe, persevereaza in a ramane infipta in scaunul de la Palatul Victoria", a scris Basescu, duminica, pe Facebook.

Totodata, el a sustinut ca Viorica Dancila este pusa de Liviu Dragnea sa faca lucruri pentru care nu este pregatita.

"Saraca femeie este pusa de Dragnea sa faca lucruri pentru care nici nu este pregatita si care, chiar daca ii sunt scrise sau soptite de consilieri, nu le poate citi corect si nici tine minte. Daca femeia asta ar avea un minim patriotism, ar intelege ca niciunui cetatean nu-i este permis ca de la inaltimea functiei de prim-ministru sa impinga tara catre penibil, continuand sa-si exercite functia cu o induiosatoare inconstienta. Va rog, plecati de la Palatul Victoria Doamna Dancila!", a mai afirmat Basescu.

Citeste si:
Curtea de Apel: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea
Curtea de Apel: Traian...

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Iohannis a refuzat noile propuneri de ministri trimise de Dancila