Cine sunt consilierii Vioricai Dancila. Premierul Romaniei are in spate oameni cu multe pete in CV. Tudorel Toader a vorbit despre refuzul Serbiei de a-l extrada pe Sebastian Ghita. Citeste in continuare cele mai importante titluri din presa de astazi.

Cine sunt consilierii care stau in spatele gafelor Vioricai Dancila. Dincolo de inadecvarea premierului de a-si gestiona vorbele, sfetnicii care ar trebui sa indrepte prestatiile publice ale Vioricai Dancila sunt ei insisi persoane cu tot felul de pete in CV, fara a fi nici pe departe standarde de exigenta in domeniile lor. Premierul Viorica Dancila se face de ras aproape la fiecare aparitie publica. Sursa gafelor e o impletire de carente: emotii, incapacitatea de a conversa intr-o limba straina, cultura politica precara. CIteste mai multe despre acest subiect pe Adevarul.

Toader, despre refuzul Serbiei de a-l extrada pe Sebastian Ghita. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader este curios in legatura cu motivele pentru care judecatorii din Serbia au refuzat extradarea fostului deputat Sebastian Ghita. Tudorel Toader a fost intrebat de jurnalisti daca la Ministerul Justitiei au venit documente privind decizia luata de judecatorii din Serbia cu privire la extradarea lui Sebastian Ghita. "Pana vineri la sfarsitul programului nu venisera. Voi vedea azi. Imediat ce vom vedea motivele, vi le comunicam", a spus Tudorel Toader, informeaza Jurnalul.

Un primar PSD a semnat initiativa „Fara penali“. Primarul orasului dambovitean Pucioasa, Constantin Ana, a semnat initiativa „Fara penali in functiile publice”, declarand ca s-a speriat de ”aceasta ura impotriva PSD”. “Nu inseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca am semnat”, a spus edilul, conform Romania Libera.

Romania importa forta de munca din tarile asiatice

Romania, cautata de angajatii din sase tari asiatice. Tara noastra a inceput sa importe forta de munca din tarile asiatice in HoReCa, productie usoara si agricultura. Cei mai multi angajati straini provin din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia, Thailanda, tari in care nivelul de trai este sub cel al Romaniei. ”Printre dezavantaje se mai numara diferentele culturale si de limba vorbita; integrarea angajatilor straini intr-o noua cultura; un ciclu lung de angajare, incepand cu realizarea documentatiei si demararea procedurilor pentru a obtine avizele necesare din partea institutiilor statului; procesul de recrutare internationala; volatilitatea fortei de munca adusa”, arata analiza, potrivit Digi24.

The Washington Post: Coreea de Nord fabrica in continuare rachete balistice intercontinentale. Coreea de Nord pare ca asambleaza una sau doua rachete balistice intercontinentale (ICBM) cu combustibul lichid la o fabrica in care s-au dezvoltat primele sale rachete capabile sa atinga SUA,

Publicatia de peste ocean citeaza oficiali neidentificati, familiarizati cu informatiile seriviciilor, si arata ca agentiile de spionaj ale SUA au surprins semne ale constructiei de rachete la o mare unitate de cercetare din Sanumdong, la marginea Phenianului, informeaza Libertatea.

Popularitatea lui Trump printre americani ramane stabila in ciuda scandalurilor recente. Cateva explicatii. Potrivit Gallup, rata de popularitate a presedintelui Trump se afla in prezent in jurul a 42 de procente (institutul prezinta opiniile americanilor cu o frecventa saptamanala). La mijlocul lunii iunie, liderul american a inregistrat cea mai mare rata de popularitate din acest an (45%), in timp ce nivelul cel mai scazut a fost in luna ianuarie din 2018 (36%). Cu mici variatii, popularitatea sa ramane asadar constanta. Criticii presedintelui Trump s-au exprimat in repetate randuri ca acest lucru nu ar trebui sa se intample, iar popularitatea liderului de la Casa Alba ar trebui sa fie afectata, potrivit G4media.

Sursa foto: Republica

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri