Mihai Fifor i-a urmat exemplul negativ Vioricai Dancila si a facut o gafa care ar putea avea repercursiuni grave. Ministul Apararii Nationale a declarat ca la Deveselu s-ar afla rachete balistice. La o zi distanta, Fifor a precizat ca nu s-a exprimat corect, dar propaganda din Rusia a inceput deja sa speculeze gafa ministrului. Citeste in continuare principalele titluri din presa romaneasca de azi, 2 august.

UE se va „bransa“ la gazele din SUA. Uniunea Europeana examineaza posibilitatea constructiei unor terminale pentru achizitionarea gazului lichefiat din Statele Unite, a anuntat presedintele SUA, Donald Trump, in cadrul conferintei de presa comune cu prim-ministrul Italiei, Giuseppe Conte.Potrivit liderului american acestea vor fi construite in 9 sau chiar 11 porturi europene. Si noi purtam negocieri cu Uniunea Europeana in ceea ce priveste constructia intre 9 si 11 terminale in porturi, care vor receptiona gaz lichefiat din Statele Unite, a spus Trump. In acelasi timp el a adaugat ca toate costurile pentru constructia acestor terminale vor fi suportate din bugetul Uniunii Europene, conform adevarul.ro.

Tudorel Toader propune OUG pentru revizuirea condamnarilor “pe baza de interceptari sau protocoale”. Ministrul Justitiei a anuntat ca va propune premierului adoptarea unei Ordonante de Urgenta prin care persoanele care cred ca au fost condamnate in baza interceptarilor ilegale sau a protocoalelor cu SRI sa poata cere revizuirea sentintei. Tudorel Toader a spus miercuri seara, la Antena 3 ca o astfel de ordonanta va fi data ”intr-un timp scurt, imediat ce se termina concediile”, iar prin aceasta ii va fi data incredere romanului ca “justitia se infaptuieste asa cum cere Constitutia”.

Cat de mult este afectata Romania de gafa lui Fifor despre scutul de la Deveselu. Fostul presedinte Traian Basescu si fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu sunt de parere ca Mihai Fifor nu mai poate ramane in functia de ministru al Apararii dupa ce a spus ca baza militara de la Deveselu gazduieste rachete de atac, desi oficialii NATO sustin ca scutul din Romania are un rol strict defensiv. Propaganda rusa a exploatat deja gafa lui Fifor, potrivit Adevarul.

"E o dovadă că scutul american din Deveselu e o ameninţare directă şi imediată“ la adresa securității naționale a Federației Ruse", a declarat Secretarul Ambasadei Rusiei în România, Pavel Alekseenko, conform sursei citate.

Noi instrumente pentru utilizatorii Facebook. Utilizatorii Facebook si Instagram vor putea sa-si stabileasca o limita zilnica a timpului petrecut in aceste retele. Noul set de instrumente va fi disponibil in curand: un tablou de bord, un memento zilnic si un nou mod de a limita notificarile. Pe pagina de setari a fiecarei aplicatii vor aparea grafice cu activitatea zilnica. Utilizatorii isi vor putea seta alerte. Li se va pune la dispozitie si un mod mai rapid de a opri notificarile, atunci cand nu vor sa fie deranjati, informeaza stirileprotv.ro.

Un barbat a fost arestat pentru ca incerca sa declanseze noi incendii in Grecia. Politia greaca a arestat miercuri un barbat acuzat ca ar fi provocat mai multe incendii la periferia Atenei. Potrivit Kathimerini, este vorba de un cetatean grec de 35 de ani, care a fost arestat in orasul Marathonas din estul regiunii Attica. Omul este acuzat ca a provocat cinci incendii pe terenuri din apropierea Atenei intre 26 si 31 iulie, au anuntat pompierii eleni. El ar fi fost somat de autoritati sa nu mai dea foc vegetatiei, insa fara succes, informeaza stirileprotv.ro

Ministrul Sportului: Sportivii primesc diurna de 25 de lei, pentru ca sunt la dieta . Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran spune ca sportivi primesc doar 25 de lei pe zi, diurna , pentru ca , oricum, “sunt la dieta ”. Mai mult, sefa Sportului se plange ca primeste mai putini bani pentru deplasari, scrie România Libera.

Sursa foto: Magna News

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri